Links

http://www.brusjesblog.nl

Lisa Hekman (1993), begon haar blog als schoolopdracht voor de opleiding Journalistiek. Naast het schrijven over haar leven als brus, van haar zus Elke met het Mowat Wilson syndroom, interviewt ze ook andere brussen en professionals.

Al snel bleek het meer dan een schoolopdracht alleen, het werd haar passie. Het schrijven, het interviewen en de interactie met haar volgers maken dat Lisa, na het winnen van de Blog Awards van de opleiding Journalistiek, doorgaat met brusjesblog.nl!

Lisa Hekman en haar blog blijven niet onopgemerkt. Naast haar blog op internet, is ze onlangs vaste columniste van het blad Lotje & Co geworden.

http://www.brussenboek.nl

Anjet van Dijken schreef het prachtige en waardevolle Broers- en Zussenboek. Op haar site brussenboek.nl, kan je een kijkje nemen in het boek, haar blogs lezen en via you tube kijken naar haar televisieoptredens. Daarnaast staat er veel waardevolle informatie over brussen onder het kopje onderzoeken. Anjet is beheerder op de Facebook pagina; Broer& Zus, waar brussen hun lief en leed delen.

http://www.lotjeenco.nl

De stichting voor ouders van zorgintensieve kinderen.

http://www.bijzonderebroerofzus.nl

Site van GGNet met informatie en een forum speciaal voor brussen.

 

 

Heb je nog aanvullingen voor deze pagina of wil je zelf op deze pagina komen te staan. Mail me op info@brussenkreetjes.nl of reageer via het contactformulier